Filmer

Här hittar du filmer som innehåller råd och tips om hur du kan använda våra produkter.Film

Koncept våtrum

En trygg, säker och hållbar totallösning för ditt våtrum – med 10 års funktionsgaranti. Weber Koncept Våtrum är en trygg och hållbar totallösning för ditt våtrum. Konceptet består av två delar, murade väggar med Leca® Block tillsammans med platsgjutna betongväggar som är fuktsäkrade med Tec Dispersionssystem eller Tec Foliesystem. I samarbete med Söderberg & Partner ger Weber 10 års funktionsgaranti på hela konstruktionen.

Leca murarlåda

Instruktionsfilm som visar arbetsmomenten. Att mura med hjälp av Weber Leca murarlåda är både snabbt och enkelt – se själv hur murarlådan används i praktiken genom att se den här filmen.

Enklare murning med Leca murarlåda

Med de nya murarlådorna murar du lättare och snabbare än med traditionell murslev. Murlådan används för att applicera murbruk när man murar med Leca®. Genom att fylla upp murlådan med bruk, placera den på Leca-blocken, öppna och dra så läggs ett jämnt lager ut på Leca-blocken. Murarlådan finns i olika bredder.

Mura innerväggar med Leca Block

Leca Block har många användningsområden – exempelvis för murning av innerväggar. För att lägga på bruk kan en murlåda användas. Leca-blocken har not och spont, vilket gör att de enkelt passar ihop.

Mura med Leca Block från Weber

Leca Block har många användningsområden – exempelvis till ytter- och innerväggar vid husbygge. Leca-blocken har not och spont, vilket gör att de enkelt passar ihop. Alla block har ett spår gjort för bistålet.

Så bygger du med nya Leca Block från Weber

Nya Leca Block från Weber är ett komplett system som ger ett helt nytt snabbare och lättare sätt att mura grunder, källarväggar och innerväggar. Nya Leca Block är försedda med hål och är kortare än förra generationens Leca Block. Det betyder lägre vikt, enklare hantering och minskad belastning på kroppen. Murblocken har not och spont, vilket ger många fördelar. Inte minst enklare och snabbare murning. De nya murblocken finns i flera varianter – för ytterväggar, bärande- och ickebärande ytterväggar.