1 lecakula - 25 applikationer

Ladda ner PDF och ta del av 25 sätt du kan använda Leca Lättklinker
25 sätt med Leca - samlat i ett dokument


Även fast du inte alltid ser den, så kan vår lättklinkerkula finnas där du minst anar det. Genom de egenskaper som aggregatet har passar materialet för väldigt många olika applikationer - varav vi presenterar 25 stycken i dokumentet du kan ladda ner här. Leca Lättklinker kan skapa en enkel och innovativ lösning på samma gång. Dessutom går materialet att gräva upp och återanvända i en helt annan applikation. Om och om igen.

Materialet är indelat i tre kapitel. Bygg och konstruktion, infrastruktur och vattenhantering.

Du kommer bland annat få läsa om:

  • Hur man kan använda Leca för att skapa en ventilerad grund och för att radonsäkra
  • Motfyllning, återfyllning och isolering med lättklinker
  • Hur man kan använda Leca Lättklinker för att motverka differentialsättningar
  • Järnväg, väg och kajkonstruktioner
  • Rening av dagvatten och dricksvatten

 

Om Leca Lättklinker

Ett enkelt lättfyllnadsmaterial med innovativa fördelar. Leca Lättklinker är en enkel produkt men som ger många möjligheter – det kan lägga grunden för en konstruktion, bygga vägar, eller utveckla dräneringslösningar. Leca finns överallt och även om du kommer i kontakt med det dagligen, är det inte alltid du vet om det. För att göra en byggprocess kostnadseffektivt och smidig, oavsett om det är ett stort eller litet projekt, ska ett byggmaterial vara lätt att hantera, lätt att transportera och flexibelt att arbeta med. Leca är just detta.

All fullständig materialdata om produkten kan du hitta i våra egenskapstabeller. Dessa finns samlat på vår webb och du hittar det genom att klicka här

Ladda ner PDF
 
 

Här kan du läsa hela vår policy.