Leca-tillbehör

Vi arbetar alltid för att hitta nya innovativa, smarta lösningar som gör livet enklare för den som arbetar med våra produkter. Med våra tillbehör underlättas arbetat i hög grad på flera olika perspektiv. Såväl tidsmässigt, ergonomiskt och ekonomiskt. Här presenterar vi några av våra tillbehör. Murning av Leca Block med en murarlåda

Enklare användning med Leca-tillbehör

Med rätt Leca-tillbehör underlättas utförandet radikalt och man sparar både tid och pengar.

Till Leca Block-sortimentet finns tillbehör såsom murarlådor som underlättar appliceringen av bruket genom att det både går snabbare och man får rätt mängd. Till blocken som används för innervägg finns tak och väggprofiler som underlättar uppförandet av väggen och ger en bra start på murningen.

Även Leca Isoblock 2.0 har murarlådor som en del av sitt sortiment. 
 

Armering  

Som armering finns olika kvaliteter på Bi-stålen, beroende på användningsområde. Dessutom har vi vår egna framtagna Leca Murverksarmering som är en vajerarmering som finns i två varianter, rostfritt och galvaniserat material. Armeringen rullas enkelt ut på murverket och klipps av i hörnet. Leca murverksarmering används som sprickarmering för att motverka och fördela eventuella sprickor till följd av sättningar eller temperaturvariationer. Den är även godkänd för konstruktiva murverk.

 

Leca® Infästningsplåt 

Leca Infästningsplåt muras enkelt fast i lättklinkerkonstruktionen och med tillhörande skruvar med borrspets monterar man fast allt från innerdörrar och fönster till stora portar och fönsterpartier i t.ex. hyreshus, offentliga lokaler, industri- och verkstadslokaler och garage. Infästningsplåten passar mycket bra till byggnader där det finns högt ställda krav och stor mekanisk belastning på det som ska fästas in. 

För detta tillbehör finns dessutom en instruktionsfilm där man steg för steg kan se exakt hur det är tänkt att infästningsplåten ska användas. Missa inte den om du är nyfiken på detta Leca-tillbehör. 

 

Vill du får en överblick av alla våra olika Leca-tillbehör och detaljerad information om dem så ska du besöka vår produktsida. Klicka här för att komma direkt till den.


Har du några frågor om våra tillbehör - skicka ett meddelande till bygg@leca.se så svarar vi inom kort.