Trädgård

Trädgården är en källa till både glädje och bekymmer. Glädjen ligger i att kunna utnyttja trädgården och altanen som en förlängning av huset under de varma månaderna på året. Det är en plats att vila, laga och äta mat, leka och umgås på.



Grill byggd av Leca Block

Tips och idéer hur du kan använda Leca® produkter i din trädgård

Till detta kan det behövas en rejäl grill, odlingsbäddar för dina växter, en trädgårdsmur som avskärmning... Bekymren kan att ta vara på trädgårdsavfallet. Med Lecas producter kan du bygga både grill och kompost, med mera, med mera.

Ladda hem broschyrer och arbetsbeskrivningar med idéer och tips på hur du kan använda Leca-produkter i ditt hem och trädgård.

Leca Lättklinker skapar möjligheter – och löser problem i de mest skiftande sammanhang.

Leca Lättklinker kan användas som alternativ eller komplement i din trädgård till så olika material som naturgrus, sand och jord.
Läs mer i broschyren För hobbyodlare och proffs >>

Bygg en Leca-grill

En stationär utegrill blir ett extrakök och en given samlingsplats i väntan på en god måltid. Brukar du ha många matgäster, kan det vara en god idé att göra en extrabred grill eller två ”grillfack” intill varandra.
Läs mer i broschyren Lättbyggda grillar och utespisar med Leca Murblock >>

Trädgårdsbänk eller stol

En ny sittplats kan förvandla en outnyttjad vrå i trädgården till ett nytt favorittillhåll. Trädgårdsbänken som du murar med Leca murblock är både robust och underhållsfri.
Läs mer i broschyren Mura >>

Kompost och odlingsbädd

Mura en kompost eller varför inte upphöjda odlingsbäddar. Att odlingen kommer upp en bit från marken har många fördelar. Hungriga sniglar får svårt att ta sig upp, jorden värms tidigare på våren så att du kan komma igång med odlingarna – och så slipper du böja knän och rygg när du ska rensa.
Läs mer i broschyren Mura >>

Broschyrer – Trädgård