Weber Gårdshus med Leca® Block

Weber Gårdshus är ett stenhus i Leca Block med friggebodsmått och massor av ljus och rymd formgivet av Ernst Kirchsteiger i samarbete med Weber.Weber Gårdshus av Leca Block

Gårdshuset kan ha olika funktioner: fest, övernattning, spa, skrivarlya, orangeri eller en plats där man lyssnar på musik – eller en mix av olika funktioner. Utgå från vad du vill använda rummet till.

Gårdshuset är tänkt att vara ett rustikt hus utan egentliga begränsningar. Det ska kunna förändras – precis som våra liv.
– Nu kanske man vill ha ett rum för övernattande kompisar. När barnen flyttat hemifrån, kan Gårdshuset förändras till ett spa, en festlokal, en ateljé eller varför inte ett rum för goda samtal – det vore underbart, säger Ernst!

Inspiration till exteriören är hämtad från gårdshusen i Stockholms innerstad, från Österlen och den toskanska landsbygden. Och så har detta kombinerats med ett stänk av nyfunkis. Resultatet är ett litet hus som passar i vilken trädgård som helst. Med färgsättning anpassar man det till miljön och befintliga byggnader. Och det lilla huset klarar sig även bra som solitär.
– Min barndomsdröm har gått i uppfyllelse, säger Ernst. Jag har ett eget hus av sten – ett hus som jag dessutom fått möjlighet att formge.

Ladda ner broschyr