schakt_infrastruktur

Det enkla svaret på geotekniska problem

Ladda ner PDF om applikationer och tekniken bakom


Bankuppbyggnad | Motfyllnad | Kajkonstruktion

Rubriken anger tre applikationer där Leca Lättklinker kan vara lösningen på problemet. Vi har arbetat med lättfyllnad sedan 60-talet i Sverige, och vi vill dela med oss av våra specialistkunskaper på området. För det är enkelt att använda Leca, och i PDF:en som du får om du fyller i formuläret på den här sidan kan du läsa om hur och varför. I dokumentet får du ta del av tre referensprojekt från verkligheten och tekniken bakom lösningarna.
 

Det här är Leca Lättklinker

Aldrig hört talas om materialet? Här är en snabb presentation på några meningar. Leca Lättklinker, lätt expanderad lera, är brända lerkulor med ett hårt keramiskt skal och poröst inre med många små luftfyllda celler. Detta ger lättklinkern unika egenskaper som att den är starkt, lätt och isolerande.

En enkel produkt i sig, men som ger många möjligheter. Den kan lägga grunden för en konstruktion, bygga vägar, väggar eller utveckla dräneringslösningar. För att göra en byggprocess kostnadseffektiv och smidig ska ett byggmaterial vara lätt att hantera och transportera, och det är det. Leca Lättklinker kan både tippas eller blåsas på plats beroende på byggarbetsplatsen läge.

 

Du som behöver en offert eller genomgång

Vill du hellre få en genomgång av våra kalkylblad med vår specialist? Eller är du i behov av en offert för ett projekt? Gå vidare till www.leca.se/kalkyl för att skicka in din förfrågan.

 

Ladda ner dokument

Fyll i formuläret så skickar vi PDF:en till dig per e-post.

 
 

Här kan du läsa hela vår policy.