Tack vare våra kunder kan vi rädda liv i jul
Ett år går så fort, eller hur? Helt plötsligt står julen för dörren. Vi skulle ljuga om vi sa att vi inte ser fram emot 2019 och allt spännande som kommer hända på Leca då. Men nu är det ändå snart dags för lite återhämtning och välförtjänt tid med nära och kära. 

Vi vill med detta passa på att vända oss till våra kunder och samarbetspartners. Ett stort och varmt tack för året som passerat. 

Det har varit såväl roligt, utmanande och utvecklande - precis som det ska vara. I början av året berättade vi historien om livscykeln på vår lilla, men starka, lerakula. En berättelse vi valde att kalla: lånad från naturen. Vi har fått lov att leverera löst material och block till många spännande projekt och vi minns tillbaka på såväl Brf Viva, fördröjningsmagasinet i Tumba och den gigantiska brandväggen i Falkenberg. 2018 var också året när vi lanserade pilotprojektet LME - något vi är väldigt stolta över och som vi vet kommer vara till stor nytta för framtida beställare. Vi får nog stanna här, för vi skulle kunna fortsätta i all evighet att berätta om allt roligt som hänt under 2018.

I år gör vi som så att vi väljer bort hårda paket och stöttar istället stötta Läkare Utan Gränser som årets julgåva. Och det är ju faktiskt som så att det är ni, våra kunder och våra samarbetspartners som varit med och gjort det möjligt. 

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd. De bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet. Varje år utför omkring 3 200 internationella fältarbetare, tillsammans med cirka 32 000 lokalanställda, uppdrag för Läkare Utan Gränser i över 70 länder runt om i världen. För oss är det viktigt att när vi kan, ge lite tillbaka. 

Med det sagt, så önskar alla vi som jobbar på Leca Sverige dig en god jul och ett gott nytt år.

Ta hand om varandra! 

Resurs 1.png