Enkel lättfyllnad för infrastruktur och bygg

Lös Leca Lättklinker har använts i olika geotekniska applikationer sedan 60-talet i Sverige. En allt-i-ett lösning som kan lösa problem med jordtryck, sättningar och stabilitet.

Vi har tagit fram en kostnadsfri mikrokurs med syfte att erbjuda ett enkelt sätt att lära känna vårt material, den lösa lecakulan, närmare. Du genomgår mikrokursen helt på egen hand på din dator eller smartphone och du kan starta så fort din anmälan bekräftats.
 

I mikrokursen kommer du att få:
 

  • Lära dig om egenskaperna hos Leca Lättklinker
  • Fördjupa dig i några vanliga applikationer och lösningar
  • Information om hållbarhet, miljö och lättklinker
     

Klicka på knappen nedan för att komma till anmälningssidan.


Vad är en mikrokurs?

Moblrn, som Leca valt att använda, är erbjuder en plattform för mikrokurser och digitala utbildningar. En mikrokurs är en kort kurs (ett avsnitt tar inte mer än ett par minuter) som du genomgår själv på din smartphone eller dator precis när det passar dig. Du kan enkelt gå fram och tillbaka och friska upp minnet vid behov.

Har du en gång laddat ner appen samlas alla dina mikrokurser på ett och samma ställe. Smidigt och enkelt.

Mikrokurs om gröna tak

Utöver denna kurs om lös Leca Lättklinker så erbjuder vi också en om gröna tak och vattenhantering. Där får du fördjupa dig och ta del av principskisser för olika gröna tak, och hur lättklinker kan användas för att fördröja och magasinera dagvatten. Den kan du anmäla dig till här.

Please register your details first