Nytt nummer av Leca-magasinet BUILD ute!
I vårt senaste nummer av BUILD får alla våra tre områden, bygg, vatten och anläggning, ta plats och vi har gjort en tydligare indelning. Många har väldigt begränsade kunskaper om Leca Lättklinkers varierade applikationsområden. Med vårt nya grepp hoppas vi bidra med ytterligare kunskaper om vårt innovativa material. Det här numret innehåller spännande exempel på projekt i samtliga områden.

Här hittar du det senaste numret som PDF för dig att ladda ner.


Vi behöver din hjälp!

Vi hoppas att du lär dig något nytt men den här gången vill även vi att du ska hjälpa oss att utvecklas och bli bättre. I samband med att vi nu släpper det nya numret av BUILD har vi också tagit fram en kort läsarundersökning på åtta frågor där du helt anonymt har möjlighet att tala om för oss vad du gillar, och kanske inte gillar med vårt magasin. Kanske vill du se mer av vissa saker, och mindre av annat - och det vill vi veta om. Magasinet är ju trots allt för dig och något vi vill att du ska tycka om att läsa. 

Här är direktlänken till vår läsarundersökning: https://goo.gl/forms/A3CAnRDAXv4USk4J2

Ett stort tack till dig som tar dig tiden och delar med dig. Det är värt mycket för oss. 


Psst..vill du ha ett, eller kanske flera tryckta exemplar till dig om dina kollegor? Skicka ett mejl till info@leca.se så löser vi det hur enkelt som helst.