Saint-Gobain lanserar ny version av siten Hållbart Byggande
Att miljöcertifiera byggnader är en stadigt uppåtgående trend där allt fler byggherrar ställer krav på att certifiera sina byggnader. Med Saint-Gobain Hållbart Byggande kan den som arbetar med miljöcertifiering få hjälp med att hitta produkter och lösningar som bidrar till poäng i olika miljöcertifieringssystem.

 

Miljöbyggnad, LEED, BREEAM och Svanen

På Saint-Gobain Hållbart Byggande finns certifieringssystemen Miljöbyggnad, LEED, BREEAM och Svanen. I den uppdaterade versionen som nu är lanserad blir systemen enklare att överblicka. Genom två olika ingångar riktar den sig dels till den som vill lära sig mer om certifieringssystemen och dels till den som är väl insatt och vill komma åt dokumentation snabbt och enkelt.

- Vi tror att samarbete i alla led är viktigt för att uppnå klimatsmarta och hållbara byggnader. Med den nya versionen av hemsidan hoppas vi kunna hjälpa våra kunder ytterligare genom att beskriva hur våra produkter och lösningar kan hjälpa till att bidra med poäng i de olika systemen, säger Louise Röström, Sustainability Coordinator, Saint-Gobain Sweden.

På siten finns olika Saint-Gobain företag presenterade, där Leca är ett av dem. Klicka här för att besöka den nya webbplatsen: https://hallbartbyggande.saint-gobain.se/