Nyhet | Vi är en av vinnarna i Scandinavian Business Award 2022

scandinavian_business_award_leca_magazine

För andra året har Scandinavian Business Awards valt att lyfta företag som är verksamma inom olika delar av Skandinavien. 30 olika företag har mottagit en utmärkelse för deras bidrag och insatser inom en rad olika kategorier. Leca International är ett av de företagen som har blivit uppmärksammade, och har vunnit priset "Most Innovative Multi-Use Construction Product of 2022".

Vi är såklart mycket stolta över att vår enkla, men innovativa, lerkula får det erkännandet. Varav en av de viktigaste egenskaperna är att den går att använda i en typ av applikation och sedan enkelt grävas upp för att återbruka i en helt annan. Hållbarhet över tid, om och om igen.

I Scandinavian Business Awards magasin finns möjlighet att läsa mer om utmärkelsen, varför Leca® lättklinker blev en av vinnarna samt vilka de andra 29 företagen var som vann i andra kategorier.

Klicka här för att öppna magasinet som PDF.

Hållbarhet och miljö

Vi tar hållbart byggande på allvar. Läs mer om vårt viktiga hållbarhetsarbete och vilka åtgärder vi tar för att minska vår påverkan på miljön.

Referensprojekt

Vi har samlat olika referensprojekt inom en rad olika applikationer och användningsområden.

Projektera med lättklinker

Att projektera med Leca Lättklinker ska vara enkelt. Här kan du ladda ner komplett projekteringsanvisning eller enstaka avsnitt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Please register your details first