Instruktionsfilmer

Här hittar du filmer som innehåller råd och tips om hur du kan använda våra produkter.Instruktionsfilmer

Mura med nya generationen isoblock - Leca Isoblock 2.0 

Lite lättare, lite smidigare. Här en instruktionsfilm om hur du ska mura med Leca Isoblock 2.0. 


Montering av Leca® Infästningsplåt

Instruktionsfilm för hur du monterar vårt tillbehör Leca Infästningsplåt. Kan användas i samtliga murverk av Leca och lättklinker som hjälpmedel för infästning av stora tyngre dörrar, fönsterpartier och portar där det förväntas stor belastning.


Koncept våtrum

En trygg, säker och hållbar totallösning för ditt våtrum – med 10 års funktionsgaranti. Weber Koncept Våtrum är en trygg och hållbar totallösning för ditt våtrum. Konceptet består av två delar, murade väggar med Leca® Block tillsammans med platsgjutna betongväggar som är fuktsäkrade med Tec Dispersionssystem eller Tec Foliesystem. I samarbete med Söderberg & Partner ger Weber 10 års funktionsgaranti på hela konstruktionen.


Leca murarlåda

Instruktionsfilm som visar arbetsmomenten. Att mura med hjälp av Leca murarlåda är både snabbt och enkelt – se själv hur murarlådan används i praktiken genom att se den här filmen.


Enklare murning med Leca murarlåda

Med de nya murarlådorna murar du lättare och snabbare än med traditionell murslev. Murlådan används för att applicera murbruk när man murar med Leca. Genom att fylla upp murlådan med bruk, placera den på Leca-blocken, öppna och dra så läggs ett jämnt lager ut på Leca-blocken. Murarlådan finns i olika bredder.


Mura innerväggar med Leca Block

Leca Block har många användningsområden – exempelvis för murning av innerväggar. För att lägga på bruk kan en murlåda användas. Leca-blocken har not och spont, vilket gör att de enkelt passar ihop.


Mura med Leca Block från Weber

Leca Block har många användningsområden – exempelvis till ytter- och innerväggar vid husbygge. Leca-blocken har not och spont, vilket gör att de enkelt passar ihop. Alla block har ett spår gjort för bistålet.