Nyhet | Leca lanserar ett nytt hållbart koncept: Leca Tur & Retur

tur_retur_leca

Hållbart koncept för återköp och återanvändning

Livscykeln på Leca Lättklinker behöver inte vara linjär, den kan väldigt enkelt också bli cirkulär. Vi på Leca Sverige ser ett tydligt behov av att kunna leverera en hållbar produkt och utöver de investeringar som görs i exempelvis produktionsprocessen kan vi nu berätta om vårt senaste hållbara initiativ - Leca Tur & Retur.

Läs mer om konceptet i vårt pressmeddelande här: https://news.cision.com/se/leca-sverige-ab/r/leca-tur---retur-ett-nytt-hallbarhetskoncept---ska-kopa-tillbaka-5000-kubikmeter-lattklinker-forsta-,c3328206

Genom Leca Tur & Retur gör vi det möjligt att köpa tillbaka lättklinker i de fall då den har fyllt sin funktion och inte längre behövs. Leca Lättklinker har en oerhört lång livslängd, nästan hur lång som helst faktiskt, vilket gör att det är enkelt att återanvända igen till nya projekt.

Så går det till vid återköp

I samband med återköp kommer en av våra tekniska specialister ut på plats för att undersöka materialet. Därefter kommer en bil och suger upp materialet och transporterar det tillbaka. Använd kontaktformuläret här under för att skicka in en förfrågan till oss. Du kan självklart också ställa en fråga genom att använda samma formulär.

Kontakta oss om återköp och återanvändning

Please register your details first