Nyhet | Vi lanserar ny introguide: Alltid Leca

dokument_alltid_leca_pdf

Vår lilla lecakula slutar aldrig att förvåna våra kunder, samarbetspartners och ibland oss själva. En kommentar vi fått mer än en gång är: "det går ju alltid att använda Leca". Vi har därför tagit fram dokumentet som vi valt att döpa till: Alltid Leca. Ett helt nytt dokument där vi lyfter och fördjupar oss i tre applikationer. 

Vi brukar säga att lättklinker är ett sant allt-i-ett material eftersom det löser flera problem samtidigt. Eller var för sig. Kan man kombinera traditionell pålning med Leca lättklinker och hur? Varför är lättklinker ett enkelt material att använda vid golv med installationer i sig? Varför kan FEM-analys användas med fördel vid jordtrycksberäkningar?

Om det går att läsa i vår nya guide som gör det ännu enklare att välja Leca.

I guiden kommer du att få läsa och se videor om:

  • Pålning och Leca® lättklinker
  • Motfyllnad - vår vanligaste applikation
  • Installationsgolv
  • Leverans med blås
  • Återbruk av lättklinker

Guiden är 16 sidor lång och innehåller såväl beskrivande texter, illustrationer och länkar till filmklipp. Fyll i formuläret på den här sidan så skickas en länk till vår nya guide till den e-post du angett. 

Vi hoppas du kommer tycka den är intressant, och uppstår frågor kan du alltid vända dig till våra tekniska säljare som du hittar kontaktuppgifter till här.

Hållbarhet och miljö

Vi tar hållbart byggande på allvar. Läs mer om vårt viktiga hållbarhetsarbete och vilka åtgärder vi tar för att minska vår påverkan på miljön.

Referensprojekt

Vi har samlat olika referensprojekt inom en rad olika applikationer och användningsområden.

Projektera med lättklinker

Att projektera med Leca Lättklinker ska vara enkelt. Här kan du ladda ner komplett projekteringsanvisning eller enstaka avsnitt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Please register your details first