Nyhet | Nu kan du ladda ner egenkontroller för Leca Infra 10/20

dokument_egenkontroller_leca

Det är viktigt att ha tillgång till verktyg som kan förenkla processen hela vägen. Med en lång historik av innovation och kvalitet, fortsätter vi att sträva efter att göra våra produkter och tjänster mer användarvänliga. 

Därför presenterar vi nu en ny resurs: ett paket med dokument för egenkontroll i form av checklistor och arbetsberedning för våra två leverans- och installationsmetoder. Oavsett om du är en erfaren expert eller nybörjare, är detta paket tänkt att ge dig den klarhet och det stöd du behöver för att utföra jobbet rätt.

Ladda ner egenkontroller

Att använda Leca® lättklinker ska vara enkelt. 

Det är en princip och ett mål vi alltid vill uppfylla och egenkontroller är en viktig del i det. Med detta dokumentpaket vet vi att det kommer bli ännu enklare att rita in och installera Leca Infra 10/20. 

Genom att fylla i formuläret på den här sidan kommer du få ett tillgång till ett paket som innehåller följande egenkontroller:

  • Checklista vid tipplossning
  • Arbetsberedning vid tipplossning
  • Checklista vid blåslossning
  • Arbetsbredning vid blåslossning

Vi hoppas att dokumenten ska underlätta ditt projekt framåt, och uppstår frågor kan du alltid vända dig till våra tekniska säljare som du hittar kontaktuppgifter till här.

Hållbarhet och miljö

Vi tar hållbart byggande på allvar. Läs mer om vårt viktiga hållbarhetsarbete och vilka åtgärder vi tar för att minska vår påverkan på miljön.

Referensprojekt

Vi har samlat olika referensprojekt inom en rad olika applikationer och användningsområden.

Projektera med lättklinker

Att projektera med Leca Lättklinker ska vara enkelt. Här kan du ladda ner komplett projekteringsanvisning eller enstaka avsnitt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Please register your details first