Nyhet | Gästföreläsning på Chalmers för framtida ingenjörer

chalmers_gästföreläsning

William Frieberg från Leca Sverige fick den trevliga möjligheten att komma till Chalmers tekniska högskola för att gästföreläsa om lättfyllnad för framtida ingenjörer och geotekniker. Där kunde han dela med sig av kunskap kring materialet, vilka olika typer av lättviktsmaterial som finns på marknaden samt utmana studenterna med ett beräkningsexempel. Studenterna fick möjlighet att ställa såväl produktspecifika som arbetsrelaterade frågor till William.

Under 2023 kommer vi att gästföreläsa på bland annat Luleå Tekniska Universitet. Finns intresse av att vi ska komma till din arbetsplats eller utbildning, ta kontakt med någon av oss. Kontaktuppgifter hittar du här.

För dig som på egen hand vill gå en digital distanskurs om Leca® lättklinker så har vi en mikrokurs om exakt detta. Alla detaljer och registrering går att läsa om här. Och det är såklart helt kostnadsfritt. 

Hållbarhet och miljö

Vi tar hållbart byggande på allvar. Läs mer om vårt viktiga hållbarhetsarbete och vilka åtgärder vi tar för att minska vår påverkan på miljön.

Referensprojekt

Vi har samlat olika referensprojekt inom en rad olika applikationer och användningsområden.

Projektera med lättklinker

Att projektera med Leca Lättklinker ska vara enkelt. Här kan du ladda ner komplett projekteringsanvisning eller enstaka avsnitt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Please register your details first