En återblick på 2021 | God jul & gott nytt år

godjul_snökula_leca

Att även 2021 blev ett annorlunda år kan vi nog alla skriva under på. Vi på Leca såg vid förra nyåret fram emot att under 2021 få träffa er, våra samarbetspartners och kunder, igen. Det tog dock lite längre tid än väntat, men sakta men säkert började vi kunna mötas i verkligheten igen och inte bara digitalt. För oss på Leca har det alltid varit självklart – att följa lokala rekommendationer, göra vad vi kan, ta ansvar och vara försiktiga. Men vi har saknat möten face-to-face, det kan vi inte sticka under stolen med.

Med tanke på pandemin så känns det faktiskt viktigare än någonsin att ge tillbaka till de som verkligen gör en insats. För Leca har det blivit en fin jultradition att skänka pengar till Läkare utan gränser. En hållbar julgåva som spelar roll och som behövs. Läkare utan gränser är en oberoende medicinsk hjälporganisation som ger livräddande sjukvård till dem som behöver det mest.
 

Vad hände på Leca Sverige 2021?

Trots distans och att det mesta varit digitalt har vi kunnat göra mycket. För oss är det viktigt att det ska vara enkelt att använda och projektera med Leca Lättklinker, och är något vi försöker ha med oss i allt vi gör. 

Vi tänkte därför bjuda på en kort tillbakablick för att lyfta några av dessa initiativ: 

  • Hela Leca genomgick en komplett makeover med lansering av ny webb, ny logotyp och nya färger.
  • Ett av våra viktigaste hållbarhetsinitiativ Leca Tur & Retur lanserades. Återanvändning av Leca Lättklinker har aldrig varit enklare.
  • Vi lanserade också vår andra mikrokurs. Den möjliggör utbildning digitalt och i självstudieform: Infrastruktur & Bygg med Leca Lättklinker
  • Två nummer av vårt magasin BUILD har getts ut.
  • Vi anordnade webinarier: ett om lösningar för dagvattenhantering och ett kring hur man ska tänka när man projekterar lättfyllnad.
  • Ny teknisk beskrivning framtagen tillsammans med Svensk Byggtjänst.

Vi skulle kunna fortsätta ett tag till, men vi kan konstatera att när vi nu tittar tillbaka har vi hunnit med en hel del som har gjort det enklare att välja Leca Lättklinker. Det är vi stolta och glada över. Med det sagt, så ser vi verkligen fram emot 2022.

En riktig god jul och ett gott nytt år önskar alla vi som arbetar på Leca Sverige!

läkare_utan_gränser_logotyp

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Please register your details first