Projektera med Leca® Lättklinker

Vi vill att det ska vara enkelt att projektera med vårt material. Enkelt har därför varit ledordet när vi har utformat projekteringsanvisningen för vårt lättfyllnadsmaterial Leca® Lättklinker.

Strukturen följer ett och samma mönster där varje applikation har sitt eget avsnitt med för den relevanta värden, beskrivningar och exempel. I projekteringsanvisningen hittar du allt du kan tänkas behöva veta om materialet och hur det kan tillämpas. Som du kommer märka är användningsområdena många och att du antagligen har mer lecakulor runt dig än du anat.

Utöver det finns också ett dokument med textförslag för den tekniska beskrivningen som enkelt går att klippa och klistra från till handlingarna. 

  Komplett anvisning och mall för teknisk beskrivning

  Ladda ner enskilda avsnitt som PDF

  Vill du inte ta del av hela projekteringsanvisningen utan är ute efter en specifik tillämpning kan du enkelt ladda ner de olika avsnitten här.

  Klicka bara på det avsnittet i listan du önskar se för att visa som PDF.

  Anvisningen innehåller följande avsnitt:

   Anvisningen ska ses som en guide och hjälp där vi mer än gärna ger support och svarar på specifika projektrelaterade frågeställningar. Klicka här för att hitta kontaktuppgifter till någon av oss som jobbar på Leca för vidare kontakt. Eller så fyller du bara i formuläret längre ner på sidan så kontaktar vi dig inom kort.

   Kontakta oss

   Ladda ner komplett projekteringsanvisning

   Klicka här för att ladda ner
   projekteringsanvisning_leca_uppslag

   Please register your details first